nieuws

13-juni-2018

Lydis gaat verhuizen

Door de succesvolle groei van Lydis in de afgelopen jaren is het moment aangebroken om een groter pand te gaan betrekken.

Lydis gaat verhuizen op vrijdag 27 Juli 2018 en is op de nieuwe locatie vanaf maandag 30 Juli 2018 weer volledig operationeel. 

Het nieuwe adres wordt:

Jool-Hulstraat 16
1327 HA Almere

Houd onze nieuwsbrief, Lydis Update in de gaten voor alle verdere details.

13-juni-2018

RoutIT Vision

Op 19, 20, 25 en 26 september 2018 vindt het grootste event voor ICT- en Telecompartners plaats dat jaarlijks door RoutIT wordt georganiseerd: RoutIT Vision.
In 4 dagen deelt RoutIT haar visie, innovaties en nieuwe diensten.

Naast inhoudelijke presentaties van eigen experts op het main stage, biedt het event de bezoeker toegang tot Vision Expo.

Op Vision Expo staat Lydis natuurlijk ook!

Maak kennis met de nieuwe Yealink toestellen, maar laat je ook informeren over de mogelijk met Spectralink (DECT én WiFi), Patton (gateways en SBC’s) en 2N (deurintercoms).

13 juni-2018

ICT summerfair

De ICTfair vindt weer plaats op woensdag 4 juli 2018 in de Fokkerterminal in Den Haag.

Meer dan 60 merken laten hun laatste innovaties zien op het gebied van Telecom en IT.

Zorg dat je erbij bent om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen op de expo of om 1 van de 10 kennissessies bij te wonen.

13-juni-2018

Xelion Partner Event

Lydis is aanwezig op het Partner Event van Xelion op dinsdag 19 juni 2018 in het Spant in Bussum.

Het event staat in het teken van de Next Generation en dat zal groot geintroduceerd worden. Een event wat je niet mag missen. 

13-juni-2018

VOICEWORKS PARTNER EVENT

Ieder jaar organiseert Voiceworks de ‘Voiceworks Partnerdag’, waarbij de partners op de hoogte worden gebracht van alle ontwikkelingen.

Dit jaar vindt het event plaats op donderdag 14 juni 2018 bij TAETS in Zaandam.

Het thema ‘More to Explore’ komt tot uiting in de verschillende break-out sessies, met de thema’s als digital workplace, entrepreneurial insights, future of work, growth opportunities en voiceworks product updates.

Uiteraard zijn wij er bij als sponsor van dit evenement!

13-juni-2018

BTG Business Event en uitreiking BTG Awards 2018

Het BTG Business Event en de uitreiking van de BTG Awards 2018 wordt gehouden op 13 juni 2018 in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

De dag begint met Business Wise en wordt gevolgd door een plenair programma met gerenommeerde sprekers en de pitches van de kandidaten die zijn genomineerd voor de BTG Award voor ICT/Telecom manager en Young ICT Professional.

De dag wordt afgesloten met het BTG Business Diner waar de uitreiking plaatsvindt van de BTG Awards 2018t!

Lydis is tijdens deze dag aanwezig.

19-maart-2018

Lydis voor derde jaar op rij
Yealink Platinum Distributeur

Voor de derde keer op rij in zijn korte bestaan krijgt Lydis van Yealink deze eervolle vermelding. De directeur van Lydis, Cor Heide heeft een jaren lange relatie met Yealink opgebouwd. Lydis ontving deze award vanwege de hoge verkoopcijfers en toewijding aan het merk Yealink. Door de nadruk te leggen op partnerondersteuningen, eigen software, seminars en door Yealinks producten te koppelen aan de behoeften van klanten, is Lydis momenteel marktleider in de Benelux.

Volgens Cor is de focus op samenwerking met Yealink en aandacht voor de behoeften van de klanten de sleutel tot het aanhoudende succes. “We zijn opnieuw vereerd om voor het derde achtereenvolgende jaar erkend te worden als een Yealink-platinumdistributeur” zegt Cor.

Lydis biedt een breed scala aan Yealink-oplossingen, waaronder de nieuwe geavanceerde T5 Smart Media serie, de innovatieve CP960-conferentietelefoon, het hoogwaardige W60P DECT IP-toestel en de nieuwste videoconferentie systemen de VC800 en VC500.  Yealink heeft continu geavanceerde technologieën aan hun productmix toegevoegd, welke de steeds veranderende behoeften van de klanten keer op keer heeft overtroffen.

Naast het brede scala aan Yealink-producten die beschikbaar zijn, biedt Lydis de distributeurs ook eigen software, een viertalige handleiding (NL, De, Eng, Fr), opleidingsprogramma’s, seminars en eigen marketingmateriaal.

Lees hier het volledige persbericht.

15-maart-2018

routit release 2018

RoutIT start 2018 met RoutIT Release’18 op 20, 21 en 22 maart.

Tijdens dit event maken partners in verschillende commerciële en technische workshops kennis met nieuwe producten en diensten die rondom het event worden gelanceerd.

Als gerenommeerde leverancier ontbreken wij niet tijdens RoutIT Release'18.

In de workshopruimte bevindt zich onze stand en presenteren wij in een informele setting onze producten en diensten.

2-januari-2018

Voiceworks Partner Awards 2018

18 januari 2018 is de avond van inspiratie, duizenden twinkelende lichtjes, winterse lekkernijen, vreugdevuren en besneeuwde dennebomen.

De Voiceworks Partner Awards staan in het teken van hun Partners!

In tien verschillende categorieën gaan de Partners de strijd aan om met één van de felbegeerde awards naar huis te gaan.

Uiteraard is Lydis aanwezig tijdens deze inspirerende avond in de Efteling

2-januari-2018

ISE 2018

De 15de editie van de ISE vindt plaats in de Amsterdam RAI van 6 t/m 9 februari 2018.  

Yealink demonstreert o.a. de diverse Video conferentie oplossingen.

Wij verwelkomen u graag!

8-december-2017

Lydis Seminars

Wegens het grote succes van de Yealink en Spectralink seminars, hebben wij besloten om in januari 2018 opnieuw drie seminars te organiseren.

Het seminar van dinsdag 16 januari staat volledig in het teken van Spectralink. 

De seminars van donderdag 18 en dinsdag 23 januari zijn volledig gericht op Yealink.

Alle seminars zijn gebasseerd op de meest actuele informatie en gaan over de huidige marktontwikkelingen. 

Uiteraard bieden wij je deze seminars weer GRATIS aan. Over de exacte locatie in Almere zullen wij je zo snel mogelijk informeren.

Wil je, je aanmelden voor een seminars mail dan jouw gegevens naar info@lydis.nl. 

8-november-2017

Channel connect live

Op woensdag 29 november vindt ChannelConnect LIVE plaats in DeFabrique in Utrecht.

Het enige event in Nederland voor de gehele ICT sector. De tweede editie biedt een luchtig én leerzaam programma, waarin de trends en kansen voor 2018 centraal staan.

’s Morgens van 9:30 tot 13:00 uur is er een Resellers ONLY congres met als thema ‘Get ready for 2018!’.

’s Middags van 13:00 tot 18:30 uur presentert o.a. Lydis zich op de ChannelConnect LIVE EXPO.

Maak kennis met de nieuwe Yealink T4S & T5x toestellen, integratie met Microsoft Skype for Business/Office365, en videoconferentie. Maar laat je ook informeren over de mogelijk met o.a. Spectralink (DECT én WiFi), Patton (gateways en SBC’s) en 2N (deurintercoms).

Iedereen, werkzaam binnen het ICT kanaal, is van harte welkom.

8-november-2017

ICT Winterfair

Op woensdag 13 december staan de deuren van De Fabrique open voor ICT Professionals om te netwerken, kennis op te doen en de uitgebreide Expo te bezoeken.

Daarnaast kunnen inspirerende Keynotes en kennissessies worden gevolgd.

Uiteraard staat de ICT Winterfair zo vlak voor de feestdagen in het teken van een sfeervolle eindejaarsbijeenkomst.

Je kunt als bezoeker dus ook rekenen op een breed pallet aan winterse traktaties in een sfeervolle ambiance. Op de Expo is Lydis uiteraard ook weer vertegenwoordigd!

Maak kennis met de nieuwe Yealink T4S & T5x toestellen, integratie met Microsoft Skype for Business/Office365, en videoconferentie.

Maar laat je ook informeren over de mogelijk met o.a. Spectralink (DECT én WiFi), Patton (gateways en SBC’s) en 2N (deurintercoms).

18-oktober-2017

WIJ zijn een fd Gazelle 2017

Met trots willen wij iedereen laten weten dat Lydis een fd gazelle 2017 is.

De Gazelle award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Deze groei hebben wij aan jullie, onze partners te danken. Wij willen dan ook iedereen bedanken die in ons het vertrouwen heeft gegeven de afgelopen 5 jaar. 

 

15-september-2017

European VoIP Summit

Na het succes van vorig jaar vindt op 10 oktober 2017 voor de tweede keer in Nederland de European VoIP Summit plaats.

De European VoIP Summit is een evenement voor Service Providers en over Service Providers; panel discussies en presentaties over trends in de markt en uitdagingen en kansen.  

Wij laten onze Partners graag kennismaken met de producten/diensten die wij bieden.

7-augustus-2017

RoutIT Vision

Op 20, 21, 26 en 27 september 2017 vindt het grootste event voor ICT- en Telecompartners plaats dat jaarlijks door RoutIT wordt georganiseerd: RoutIT Vision.
In 4 dagen deelt RoutIT haar visie, innovaties en nieuwe diensten.

Naast inhoudelijke presentaties van eigen experts op het main stage, biedt het event de bezoeker toegang tot Vision Expo.

Op Vision Expo staat Lydis natuurlijk ook!

Maak kennis met de nieuwe Yealink T4S & T5S toestellen, maar laat je ook informeren over de mogelijk met Spectralink (DECT én WiFi), Patton (gateways en SBC’s) en 2N (deurintercoms).

31-mei-2017

ICT Summerfair

Na een zeer succesvolle ICT Winterfair, ruim 600 bezoekers, belooft de ICT  Summerfair 2017 mede dankzij de steun van de Gemeente Den Haag weer een slag groter te worden.

In de prachtige Fokker Terminal worden de bezoekers getrakteerd op een boeiend programma en meer dan 50 standhouders.

Op de ICT Summerfair wordt in samenwerking met De HogeSchool Den Haag het platform Digital Next gelanceerd: Jonge talenten pitchen hun ideeën over de digitale samenleving aan de gevestigde orde en ook andersom: Jonge talenten geven feedback op presentaties van de gevestigde ICT orde.

Lydis is hier wederom bij aanwezig met een stand met de nieuwste ontwikkelingen.

 

31-mei-2017

Voiceworks Partner Event

Ieder jaar organiseert Voiceworks de ‘Voiceworks Partnerdag’, waarbij de partners op de hoogte worden gebracht van alle ontwikkelingen.

Dit jaar vindt het event plaats op donderdag 15 juni in Fort Voordorp te Groenekan (dichtbij Utrecht).

De Voiceworks Partnerdag biedt plaats aan +/- 200 partners voor presentaties, updates en uiteraard netwerkmomenten.

Fast Forward en racen staat tijdens de Voiceworks Partnerdag centraal. Tim Coronel is de host van de dag en in het programma is ruimte geboekt voor ‘interactie en fun’.

Uiteraard zijn wij er bij als sponsor van dit evenement!

 

24-april-2017

ICT Vakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT.

Ondernemers en spelers ontmoeten elkaar in een dynamische ambiance.

Voor ons dan ook de ideale gelegenheid om onze nieuwste producten en diensten in de spotlights te zetten.

Wij verwelkomen u graag op het Meeting Point (Telecom).

De ICTVakdag vindt plaats op maandag 8 mei 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht en start om 11:00 uur. Graag tot dan!

 

24-februari-2017

ISE 2017

De 14de editie van de ISE heeft plaats gevonden in de Amsterdam RAI van 7 t/m 10 februari 2017.  

Kijk op ons Youtube kanaal Lydis Youtube voor een korte impressie van de Video Conferentie oplossingen.

 

20-februari-2017

Yealink toestellen gecertificeerd voor Skype online

Yealink is verheugd aan te kondigen dat de Skype for Business edition telefoons, Yealink T46G en Yealink T48G en zijn gecertificeerd voor de nieuwe Skype for Business Online Dienst (als onderdeel van Office 365), die Cloud PBX en PSTN conferencing biedt.

Deze modellen zijn nu officieel gekwalificeerd in Skype for Business on-premises en hybride omgevingen, en worden officieel ondersteund op Skype for Business in Office 365.

Met de Gigabit  telefoon Yealink T46G (met kleuren scherm) en het touch screen (kleuren) toestel, Yealink T48G, heeft de gebruiker een ultieme Skype gebruikers ervaring

Voor alle functionaliteiten kan de Microsoft "Skype for Business Partnersolutions" website geraadpleegd worden.

   Skype for Business Partnersolutions, Yealink T46G

   Skype for Business Partnersolutions, Yealink T48G

 

26-januari-2017

Spectralink Access Hour Webinars

Spectralink organiseert maandelijks de zogenaamde Access Hour webinars.

In deze Webinars ontvang je de laatste updates over oplossingen, promoties, en programma's om te helpen succesvol Spectralink in te zetten bij klanten.

Registreer je op het partner portaal van Spectralink en neem deel aan de Webinars.

 

28-december-2016

ISE 2017

De 14de editie van de ISE vindt plaats in de Amsterdam RAI van 7 t/m 10 februari 2017.  

Er worden deze editie meer dan 65.000 bezoekers en meer dan 1.100 standhouders verwacht welke verdeeld zijn over meer dan 3.000 vierkante meeter.

Yealink demonstreert o.a. de diverse Video conferentie oplossingen.

Wanneer?  7 t/m 10 februari 2017

Waar?  Amsterdam Rai in Amsterdam

Stand nummer?  11-B100

Wij verwelkomen u graag!

28-december-2016

Voiceworks Partner Awards 2017

Op 19 januari 2017 reikt Voiceworks 8 magische awards uit tijdens hun jaarlijkse Awardshow.

Dit jaar onder leiding van één van Nederlands bekendste illusionisten als host van de avond.

Uiteraard is Lydis aanwezig tijdens deze betoverende avond in de Reehorst te Ede. 

28-december-2016

RoutIT Release ’17

RoutIT start het nieuwe jaar met een nieuw evenement: RoutIT Release ’17.

Op 24, 25 en 26 januari 2017 maken Partners in verschillende commerciële en technische workshops kennis met nieuwe producten en diensten die rondom het event worden gelanceerd.

Uiteraard ontbreekt Lydis niet tijdens dit event en bent u van harte welkom op onze stand om kennis te maken met de producten van diverse fabrikanten, zoals Yealink, Spectralink, Patton en 2N.

Elke dag begint om 13:30 uur en eindigt rond 18:00 uur. Graag tot dan!

23-december-2016

Yealink Seminar, Media

Op dinsdag 6 december en donderdag 15 december heeft Lydis het Yealink seminar georganiseerd.

In de media wordt er lovend over geschreven:

TBM; Events Lydis: overweldigende interesse in Yealink-portfolio.

Bij business partners de kennis vergroten van het Yealink-portfolio. Dat was het doel van de twee goed bezochte Yealink-seminars van deze maand. De grote opkomst laat zien dat het partnerkanaal bovenmatig geïnteresseerd is in deze vendor van IP-phones.

Lees het hele artikel hier online of download het als PDF

2-december-2016

Yealink Seminar

Op dinsdag 6 december en donderdag 15 december organiseert Lydis het Yealink seminar.

Dit seminar zal bestaan uit twee programma's, een ochtend- én/of middagprogramma. We geven informatie over de Yealink IP toestellen en er zal dieper ingegaan worden op o.a. wie Yealink is, waarom Yealink geschikt is en hoe Yealink omgaat met bijv. security.

Ook zal er ingegaan worden op de vele mogelijkheden van de Yealink IP toestellen zoals uaCSTA en komt de samenwerking en unieke features van Yealink op de verschillende platformen aan bod.

Afhankelijk van welk platform gebruikt wordt, zal er specifiek op de features van Yealink met de betreffende platformen worden ingegaan.

Ook de diverse videoconferentie oplossingen die Yealink biedt komen aan bod. We nemen je mee in bijvoorbeeld de eenvoud en compatibiliteit van Yealink met de video cloud oplossingen zoals; Starleaf, Zoom, Blue-Jeans en Pexip.

Het seminar bieden we je GRATIS aan, dus schrijf je snel hier in!

1-december-2016

Inspirience awards

Op woensdag 16 november jl. zijn in het Zalmhuis (Rotterdam) de Inspirience Awards uitgereikt aan diverse Business Partners. Uiteraard feliciteren wij alle winnaars met het behalen van hun award!

Ook Cor Heide ontving een award: de Lifetime Achievement Award!

Klik hier voor een impressie van de Inspirience Awards of bekijk de video.

 

 

23-november-2016

B2B telecom & ICT en Datacenter Awards 2016 

Yealink SIPT46G winnaar van de zilveren award in de categorie 'desktop Voice IP phones. 

11-november-2016

WinterFair

Na een succesvolle ICT SummerFair organiseert MxM BlueLine in samenwerking met Magenta Publishing de ICT WinterFair!

Op woensdag 14 december is de Fabrique in Utrecht de locatie waar de Nederlandse Telecom, UC en ICT sector elkaar ontmoet in een sfeervolle en inspirerende omgeving.

Naast kennisoverdracht en inspiratie in een korte plenaire opening en een aantal breakout sessies ligt de nadruk in dit event op netwerken. Het event wordt afgesloten met een uitgebreide Netwerkborrel.

Uiteraard is Lydis hierbij aanwezig als sponsor en standhouder, dus wij verwelkomen u graag op woensdag 14 december vanaf 13:00 uur in de Fabrique (Utrecht).

De toegang, catering en parkeren van de ICT WinterFair is GRATIS!

19-oktober-2016

Broadsoft Connections 2016

Op BroadSoft Connections, komen honderden BroadSoft service providers, klanten, maar ook de industrie leiders en de opinie makers samen, om verbinding te maken met collega's uit de hele wereld, leren over innovatieve oplossingen, en krijgen een concurrentie voordeel door verschil makende oplossingen getoond met live demonstraties uit het aanbod van BroadSoft.

Nu in zijn 14e jaar en opnieuw op het juiste spoor voor een hoge opkomst.

Lydis is hier ook aanwezig en laten we partners graag kennismaken producten/diensten die wij bieden op de Broadsoft oplossing.

Het thema van BroadSoft Connections 2016 is “Let’s Change the Game.”

30-september-2016

Cloud Comms 2016

Cloud Comms 2016 is dé kennismiddag voor Telecom- en IT-resellers waarbij zij kennis kunnen maken met diverse Cloud-leveranciers, de laatste trends en onderzoeksresultaten te horen krijgen, maar bovenal geholpen worden met ‘The Next Step’ in de wereld van Cloud.

Uiteraard is Lydis hierbij aanwezig en laten wij Partners graag kennismaken met de producten/diensten die wij bieden..

12-augustus-2016

European VoIP Summit

Na het succes in Londen vindt op 11 oktober 2016 voor de eerste keer in Nederland de European VoIP Summit plaats.

De European VoIP Summit is een evenement voor Service Providers en over Service Providers; panel discussies en presentaties over trends in de markt en uitdagingen en kansen.  

Wij laten onze Partners graag kennismaken met de producten/diensten die wij bieden.

28-juli-2016

RoutIT Vision 2016

Op 21, 22, 27 en 28 september vindt het grootste partnerevent plaats dat jaarlijks door RoutIT wordt georganiseerd: RoutIT Vision 2016.

Gedurende 4 dagen deelt RoutIT haar visie op de markt, innovaties en nieuwe diensten. Naast de inhoudelijke presentaties op het main stage, biedt RoutIT Vision een vakbeurs genaamd Vision Expo.

Vision Expo is het ideale podium om onze producten en diensten te presenteren.

Als belangrijke speler op ICT-, Telecom- & Cloud-markt neemt ook Lydis deel aan dit event!

Wij laten onze Partners graag kennismaken met de producten/diensten die wij bieden.

28-juli-2016

Partner Event PRESENT!

Op 15 september 2016 organiseert SDC Group haar partner event in Studio’s Aalsmeer in Aalsmeer.

Tussen 150 en 170 aanwezigen komen voor bij tijdens de CHANNEL Z@PP.

De gasten worden getrakteerd op een wereld van beleving, inspiratie, informatie en illusie tijdens het partner event, in het format van een unieke diner show: P R E S E N T ! –THE POWER of ENTERTAINMENT.

Uiteraard is Lydis hierbij aanwezig met de diverse oplossingen van Yealink.

2-juni-2016

Summer Fair

Vlak voor de zomervakantie komt iedereen nog een keer samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en te netwerken.

De vierde editie van de Unified Communications Summer Fair staat in het teken van de veranderende markt en wat new business daarin kan doen voor het kanaal.

De Summer Fair is een mix tussen een expo, inspirerende sessies in de middag en ontspanning.

Uiteraard is Lydis hierbij aanwezig als sponsor en standhouder, dus wij verwelkomen u graag op dinsdag 5 juli vanaf 13:00 uur in Kamerik (bij Utrecht).

18-april-2016

Voiceworks Partner Express

Op 16 juni 2016 staat de Voiceworks Partner Express gereed in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Lydis gaat mee op 'kennisreis' tijdens het jaarlijkse partnerevenement. Kwaliteit en het samenkomende succes staan tijdens de partnerdag 2016 centraal.

Tijdens het evenement worden alle partners over de ontwikkelingen rondom het portfolio geüpdatet en worden de sporen gelegd naar de toekomst.

Het belooft weer een veelzijdig programma te worden met inspirerende (gast)sprekers en informatieve sessies!

24-februari-2016

ICTVakdag

In 2016 organiseert ICTWaarborg voor de achtste maal de ICTVakdag, de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT.

Ondernemers en spelers ontmoeten elkaar in een dynamische ambiance.

Voor ons dan ook de ideale gelegenheid om onze nieuwste producten en diensten in de spotlights te zetten.

Wij verwelkomen u graag op onze stand (stand C5)

De ICTVakdag vindt plaats op 9 mei 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht en start om 11:00 uur. Graag tot dan!

29-januari-2016

Integrated Systems Europe

De ISE sinds 2004 een beurs is die wereldwijd het snelst groeit en het best bezocht wordt voor de professionele AV oplossingen.

Dit jaar zijn er weer 12 hallen gevuld en staan er meer dan 1000 standhouders en worden er meer dan 70.000 bezoekers verwacht.

Yealink demonstreert o.a. de diverse Video conferentie oplossingen.

Wanneer? 9 t/m 12 februari 2016

Waar? Amsterdam Rai in Amsterdam

Stand nummer? 9-B133

Wij verwelkomen u graag!

24-december-2015

RoutIT Cloud Innovation

RoutIT start het nieuwe jaar met het Cloud Innovation event.

Tijdens dit event maken Partners kennis met innovatieve diensten en applicaties van RoutIT tijdens workshops. In de ruimte waar deze workshops plaatsvinden is Lydis aanwezig met een stand, waar Partners gedurende de pauzes, of tijdens de workshops, kennis kunnen maken met onze producten.

Het event is op 26, 27 en 28 januari 2016, waarbij Partners tussen 15:00 en 19:30 uur het event kunnen bezoeken.

 

14-oktober-2015

Telecom Time 2015

Telecom Time 2015 belooft u beleving, inspiratie en energie te geven, en dat allemaal in één dag!

Diverse workshops, sessies en inhoudelijke (product)presentaties én een grote expo zorgen voor een gegarandeerd inspirerende dag.

Op één dag ontdekt u trends, hoort u de laatste ontwikkelingen en ervaart u de nieuwste producten & diensten. Het ontmoetingspunt voor 3.000 telecom professionals, welke wordt afgesloten met de Telecom Time Borrel waar fun, netwerken en knowledge centraal staan.

Lydis is partner van Telecom Time. Het congres en de beurs zijn gratis toegankelijk. Registreer uw gratis toegang door hier te klikken.

9-oktober-2015

Nieuwe firmware versie V80!

Lydis introduceert voor de productlijn
Yealink SIP-T19PE2, Yealink SIP-T2x (SIP-T21P E2, SIP-T23P/G. SIP-T27P en SIP-T29G) en Yealink SIP-T4x (SIP-T41P, SIP-T42G, SIP-T46G, SIP-T48G) nieuwe firmware versie V80.

In deze Lydis V80 firmware versie heeft Yealink, samen met Lydis, vele functies en verbeteringen toegevoegd.

In de Lydis V80 firmware is onder andere het protocol voor CTI bellen, uaCSTA, toegevoegd. Tevens zijn in de Yealink SIP-T4x modellen voor het Broadsoft platform de R20 functies, onder andere Flexseating toegevoegd. 

24-september-2015

Vernieuwde online
mogelijkheden!

Met deze Lydis Update willen wij met trots de Lydis App introduceren, welke per heden beschikbaar is voor Android en iOS smartphones.

De Lydis App werkt nauw samen met de vernieuwde website en webshop, welke ook per heden live beschikbaar is!

Hierdoor gaan wij er van uit u nog beter van dienst te zijn. 

16-september-2015

RoutIT Vision 2015

RoutIT Vision is het grootste partnerevent dat jaarlijks door RoutIT wordt georganiseerd.

Gedurende vier dagen deelt RoutIT haar visie op de markt, de nieuwste innovaties en introducties van diensten.

Naast de inhoudelijke presentaties, biedt RoutIT Vision de bezoeker ook een vakbeurs waar alle relevante marktpartijen aan deelnemen. Als belangrijke speler op ICT-, Telecom- & Cloud-markt neemt ook Lydis deel aan dit event!

Wij laten onze Partners graag kennismaken met de producten/diensten die wij bieden. 

3-september-2015

SDC Dream, Dare Dive Partner event

Op 3 september 2015 organiseerd SDC Group haar partner event in de Efteling in Kaatsheuvel. Ruim 180 bezoekers duiken samen met SDC de goudmijn in van Baron 1898. Uiteraard is Lydis hierbij aanwezig met de diverse oplossingen van Yealink.  

3-augustus-2015

Yealink introduceert Video Conferentie systemen

Het portfolio bestaat uit:

Yealink VC400
Yealink VC120 Phone
Yealink VC120 Mic Pod*
Yealink VC110 Phone*
Yealink VC110 Mic*
SIP-T49G*

* Verkrijgbaar in Q4 2015.

Yealink biedt met deze Video Conferentie systemen een 1080P Full HD video conferentie oplossing voor het klein- en midden zakelijke segment.

Daarnaast bieden deze oplossingen een HD camera met 18x optische zoom, optimale HD spraakkwaliteit, content sharing, USB poort t.b.v. opname (audio & video), geen licentiestructuur en Plug & play binnen 5 minuten!.  

14-juli-2015

gnTel introduceert auto-provisioning Yealink

Vanaf heden is het bij gnTel mogelijk om via de Provisioning Interface Yealink toestellen automatisch te laten registreren op het platform van gnTel!  

14-juli-2015

Autoprovisioning Yealink SIP-T19P E2 op RoutIT

Per heden is het autoprovisioning profiel voor de Yealink SIP-T19P E2 live beschikbaar op het platform van RoutIT. 

18-juni-2015

Lydis aanwezig tijdens Voicworks ON AIR

Op 18 juni 2015 was Lydis aanwezig tijdens Voiceworks ON AIR.

Dit Partner event werd gehouden op een interessante locatie in Radio Kootwijk.

Zo’n 200 bezoekers hebben dit event bezocht en konden o.a. op onze stand meer uitleg krijgen over de Integratie van Yealink op het platform van Voiceworks.

8-juni-2015

 

Lydis aanwezig tijdens Proximus InspireIT Event

Op 9 juni 2015 was Lydis aanwezig op het Proximus InspireIT Event. Een inspirerend succesvol event en met veel potentiële klanten gesproken.

8-juni-2015

Autoprovisioning Yealink SIP-T2x op RoutIT

Per heden zijn de autoprovisioning profielen voor de Yealink SIP-T23G, SIP-T27P en SIP-T29G live beschikbaar op het platform van RoutIT.

22-mei-2015

NIEUW: Yealink SIP-T2x toestellen

Yealink heeft een aantal nieuwe toestellen toegevoegd aan de reeds uitgebreide lijn, te weten:

  • Yealink SIP-T21P E2
  • Yealink SIP-T23P
  • Yealink SIP-T23G
  • Yealink SIP-T27P
  • Yealink SIP-T29G

De nieuwe generatie toestellen kenmerken zich door o.a. paperless functietoetsen, display verlichting op de Yealink SIP-T21P E2, een zeer goed geprijst Gigabit toestel de Yealink SIP-T23G en een volledig nieuwe chipset voor nog meer stabiliteit en mogelijkheid tot nieuwe functionaliteiten.

20-mei-2015

Autoprovisioning
Yealink CP 860 op RoutIT

Per heden is het autoprovisioning profiel voor het conference toestel. de Yealink CP860, live beschikbaar op het platform van RoutIT. 

6-mei-2015

Spectralink Partner in de maand Mei 2015
 

Nadat Lydis eerder is bekroond door Yealink tot Platinum distributeur, benoemd Spectralink Lydis tot Partner van de maand in Mei 2015.

Spectralink heeft Lydis bekroond met deze titel omdat Lydis zich hard maakt voor Spectralink.

Lydis investeert niet alleen in het bouwen en onderhouden van de relatie met de huidige partners, maar is ook constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden waarop o.a. de PIVOT ingezet kan worden.

Apetrots zijn we bij Lydis en willen ook u graag informeren wat Spectralink voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

4-mei-2015

Lydis viert vrijheid op 5 mei

Op 5 mei 2015 is Lydis gesloten om ook de vrijheid te vieren. Telefonisch is Lydis deze dag niet bereikbaar.

De e-mail adressen info@lydis.nl en service@lydis.nl en de webshop op www.lydis.nl/ zijn 24 uur per dag geopend.

Excusses voor de overlast.

Woensdag 6 mei zijn we u graag weer tot dienst.

15-april-2015

Lydis event partner van Cloud Communications

woensdag 20 mei 2015

 

Op woensdag 20 mei 2015 organiseert TBM het event Cloud Communications 2015 in Hotel Veenendaal. 

Dit is hét kennis evenement voor de telecom- en IT-reseller over cloud oplossingen en cloud verdienmodellen. Als Event Partner van Cloud Communications 2015 is Lydis aanwezig met een stand. 

 

Cloud Communications 2015 is een kennismiddag voor Telecom- en IT-resellers waarbij zij kennis maken met diverse Cloud-leveranciers, maar bovenal geholpen worden in de zoektocht naar het businessmodel van de toekomst.

 

Meer informatie? Klik dan hier.

 

Als Event Partner hebben wij een aantal kaarten ter beschikking (t.w.v. € 85,00 p.p.) die wij gratis kunnen aanbieden. Interesse? Stuur een e-mail naar info@lydis.nl en er zal z.s.m. contact met u worden opgenomen. 

03-maart-2015

Ontmoet Lydis op de beurs in Maart 2015

De CeBIT biedt de unieke voordelen van een IT beurs en presentaties voor
professionals. Op de CeBIT vindt u de laatste IT trends en productinnovaties van uit de hele wereld.

Wanneer?
16, 17, 18, 19 en 20 maart 2015

Waar?
Hannover Messe in Hannover

Stand nummer: Hall 13, C20 (Yealink)

 

Wat kunt u bekijken.....?

Yealink VC 400 & Yealink CP860

 

 

De Zorg & ICT is het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg.

Het is de vakbeurs waar u op de hoogte raakt van de laatste ontwikkelingen voor uw
specifieke beleidsterrein of vakgebied.

Wanneer?
18, 19, en 20 maart 2015

Waar?
Jaarbeurs in Utrecht

Stand nummer: 11.C052

Wat kunt u bekijken.....?

Yealink VC 400 & Yealink CP860

Lydis Care One+                    COBS           Spectralink WIFI & DECT

30-januari-2015

Ontmoet Lydis op de beurs!

In het eerste kwartaal neemt Lydis deel aan een aantal beurzen.

Tijdens deze beurzen kunt u kennismaken met de diverse fabrikanten, en verschillende nieuwe ontwikkelingen, die Lydis in haar assortiment heeft.

Integrated Systems Europe (ISE) van 10 t/m 12 februari in de Rai te Amsterdam:
Meer informatie: www.iseurope.org

CeBIT van 16 t/m 20 maart in de Messe te Hannover
Meer informatie: www.cebit.de

Zorg & ICT van 18 t/m 20 maart 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht:
Meer informatie: www.zorg-en-ict.nl

Interesse in het bezoeken van één van bovenstaande beurzen, neem dan contact met ons op via info@lydis.nl, +31 (0)36 20 20 120 of schrijf u in via de desbetreffende link van de verschillende beurzen.
 

13-januari-2015

Autoprovisioning Spectralink IP-DECT Server 400 live bij RoutIT

    

Het is eindelijk zover! Na een periode van goede samenwerking tussen Lydis en RoutIT kunnen wij u informeren dat per heden het autoprovisioning profiel voor de Spectralink IP-DECT Server 400 live beschikbaar is op het platform van RoutIT. Door het autoprovisioning profiel wordt het zeer eenvoudig om de Spectralink IP-DECT Server 400 aan te sluiten en te configureren op het platform van RoutIT.

De Spectralink IP-DECT Server 400 is een schaalbare SIP IP-DECT oplossing die tot maximaal 4 basisstations, 30 draadloze gebruikers en 12 spraakkanalen ondersteunt, afhankelijk van hoe de oplossing is opgebouwd en welke licenties worden gebruikt. In de basis, als single cell uitvoering en zonder licenties, beschikt de Spectralink IP-DECT Server 400 over maximaal 12 draadloze gebruikers en 6 spraakkanalen.

Om u kennis te laten maken met de Spectralink IP-DECT Server 400 hebben wij speciaal voor u twee AKTIE pakketten samengesteld. Neem snel contact op met ons voor de speciale AKTIE pakketten met 50% korting!

02-januari-2015

Lydis wenst u een gezond en succesvol 2015!!

Het gehele team van Lydis wenst u een gezond en gelukkig 2015 toe;

dat 2015 voor u en voor ons zowel zakelijk en privé succesvol zal zijn.

Tevens willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld en de prettige samenwerking in 2014. Wij kijken uit naar een voortzetting van onze prettige samenwerking en wij zullen er alles aan doen om u (nog) beter van dienst te zijn in 2015.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk onze Cookie Statement en Privacy Statement