Privacy- en cookieverklaring

Wij respecteren de privacy van iedereen die in contact komt met Lydis. Wij zorgen er graag voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming stelt. In deze privacyverklaring wordt beschreven hoe Lydis met persoonsgegevens omgaat.

Doeleinden en grondslagen van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en verdiepen van de relatie met Lydis. Indien u iets bestelt via de website, dan gebruiken we die gegevens om u het product te sturen en voor de financiële afhandeling. Indien u geen prijs (meer) stelt op bepaalde informatie of contact, dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij, waar mogelijk, zo snel mogelijk dergelijke verwerkingen van uw gegevens stopzetten.

Indien u zich via de website, of op een andere manier, opgeeft voor een activiteit van Lydis (bijvoorbeeld de nieuwsbrief of een aanvraag voor bepaalde informatie), iets bestelt of gebruik maakt van onze diensten, dan kunnen wij uw gegevens ook verder gebruiken voor het toezenden van daaraan gerelateerde, relevante informatie, waaronder informatie over Lydis.

Welke gegevens worden verwerkt

Voor elke dienst vragen we u om bepaalde gegevens in te vullen. De velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht. Die gegevens heeft Lydis nodig voor de uitvoering van de dienst. Zo is een geldig e-mailadres nodig voor het toesturen van de nieuwsbrief, en zijn contact- en factuurgegevens nodig voor het bestellen van een product of dienst. In een aantal gevallen vragen wij aanvullende gegevens over het bedrijf die niet verplicht zijn. Die gegevens worden gebruikt om meer inzicht te krijgen in het soort organisaties die diensten bij Lydis afneemt, zodat wij onze diensten kunnen verbeteren en de doelstellingen van de vereniging beter kunnen invullen.

Bewaartermijnen

Wanneer iemand zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, bewaart Lydis de persoonsgegevens gedurende de termijn waarin diegene zich niet heeft afgemeld voor de nieuwsbrief. Daarnaast zal Lydis de persoonsgegevens bewaren voor de termijn waarin zij dit relevant acht in het kader van haar dienstverlening. Bovengenoemde termijnen gelden tenzij Lydis op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

Gebruik besloten gedeelte website

Indien u medewerker bent van een lidbedrijf van Lydis, dan kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord krijgen om in te loggen op het besloten gedeelte van de website. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Wij gaan er vanuit dat een persoon die zich aanmeldt met een gebruikersnaam en wachtwoord, bevoegd is tot het gebruik daarvan. Wanneer een gebruiker vermoedt dat het wachtwoord bij onbevoegden bekend is, dient de gebruiker Lydis hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen zodat er maatregelen genomen kunnen worden.

Gegevens over gebruik van de website en cookies

Op de site worden bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze gegevens worden gebruikt om de website te optimaliseren. Om analyses uit te voeren maken wij gebruik van Google Analytics. Daarbij maken wij gebruik van de privacy-vriendelijke instellingen van Google. Meer informatie over de privacygevolgen hiervan is te vinden op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics

Op de website zijn mogelijk ook links opgenomen naar websites van derden. Hoewel deze website(s) met zorg geselecteerd zijn, draagt Lydis geen verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij met (persoons)gegevens omgaan.

Nieuwsbrief

U kunt zich via de website aanmelden voor de algemene nieuwsbrief van Lydis. Hiermee informeren wij geïnteresseerden over ontwikkelingen die relevant zijn voor de telecom en IT sector. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Verstrekking aan derden

Lydis verstrekt geen persoonsgegevens aan derde partijen anders dan op grond van de wet, op uw verzoek of aan verwerkers die in opdracht van Lydis bepaalde werkzaamheden verrichten (zoals de mailtoolprovider, de CRM-provider, hostingpartij en IT-beheerder).

Informatieverzoeken, inzage, correctie en recht van verzet

U kunt ons schriftelijk of per e-mail op de hoogte stellen indien u niet meer wilt worden benaderd met informatie over onze producten. Indien u meer informatie wilt over Lydis, ons privacybeleid, of een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering wilt doen, neem dan contact op via onderstaand adres. Hier kunt u ook terecht als u een klacht wilt indienen. Klachten over verwerkingen kunnen ook worden ingediend bij de nationale privacytoezichthouder.

Lydis B.V.
Antennestraat 33
1322AH Almere

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Lydis adviseert de gebruiker dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. De huidige Privacyverklaring is bijgewerkt op 30 mei 2018.


COOKIES

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer, mobiele telefoon of tablet wordt gestuurd. Zowel Lydis als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?

Met cookies vergroten wij je gebruikservaring op onze website. Zo hoef je niet elke keer dezelfde informatie in te voeren en leren we welke pagina's je wel of niet bezoekt. Bovendien kunnen we dankzij deze cookies persoonlijke aanbiedingen tonen.

Wat voor cookies gebruikt Lydis?

Bij het bezoeken van Lydis.nl worden de volgende cookies gebruikt:

Functionele cookies Zogenaamde "functionele cookies" hebben een functionele rol binnen onze website. Ten behoeve van Optimalisatie van functionaliteit van de website.
Analytische cookies Om te bepalen welke onderdelen van de website interessant zijn voor onze bezoekers, en webpagina's te optimaliseren, meten we continue het gebruik van onze website met behulp van software van derde partijen, zoalsGoogle Analytics. Hiervoor gebruiken we cookies. Tevens kan je door middel van dit cookie gebruik maken van de chat functionaliteit op Lydis.nl

Tracking cookies Door deze cookies kun je na een bezoek aan Lydis.nl op andere websites advertenties van lydis.nl zien.

Om de website Lydis.nl te bezoeken moet je Lydis toestemming geven om bovenstaande cookies te plaatsen.
Indien gewenst kun je via www.youronlinechoices.com/be-nl bij vele adverteerders via de zogenaamde opt-out mogelijkheid cookies uitschakelen. Ook is het mogelijk om je browser zo in te stellen dat alleen cookies van de site die je bezoektworden geaccepteerd. Op de volgende website kun je meer lezen over het aan- en uitzetten van cookies in je browser: www.browserchecker.nl/cookies-aanzetten-enable.

Wat gebeurt er als ik geen cookies accepteer?
Als je geen cookies accepteert dan kun je de Lydis website gewoon blijven bezoeken. De melding met het verzoek om cookies te accepteren blijft dan bij ieder bezoek verschijnen. Je kunt wel de webshop bezoeken zonder cookies te accepteren.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk onze Cookie Statement en Privacy Statement