Yealink seminar

Op donderdag 8 juni en woensdag 14 juni organiseert Lydis het Yealink seminar.
Dit seminar zal bestaan uit twee programma's, een ochtend- en middagprogramma.
Je mag zelf kiezen of je één dagdeel, of graag beide dagdelen wilt volgen.Ongeacht welk dagdeel je volgt, staat er een lunch voor je klaar.

In de ochtend geven we informatie over de Yealink IP toestellen en zal dieper ingegaan worden op o.a. wie Yealink is, waarom Yealink geschikt is en hoe Yealink omgaat met bijv. security.
Ook zal er ingegaan worden op de vele mogelijkheden van de Yealink IP toestellen zoals uaCSTA en komt de samenwerking en unieke features van Yealink op de verschillende platformen aan bod.
Afhankelijk van welk platform gebruikt wordt, zal er specifiek op de features van Yealink met de betreffende platformen worden ingegaan.

Geef daar om bij je inschrijving aan met welk platform je voornamelijk werkt.
De middag staat volledig in het teken van de diverse videoconferentie oplossingen die Yealink biedt. We nemen je mee in bijvoorbeeld de eenvoud en compatibiliteit van Yealink met de video cloud oplossingen zoals; Starleaf, Zoom, Blue - Jeans en Pexip.

Het seminar bieden we je GRATIS aan!

Programma ochtend

09:30 uur Ontvangst en koffie
10:00 uur Yealink: wie, waarom, security, functionaliteiten, platformen
12:30 uur Einde. Lunch
17:30 uur Einde

Programma middag

13:30 uur Yealink: video conferentie
16:00 uur Einde / Borrel

Heb je hier belangstelling voor?
Meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt