Spectralink Technische Opleiding WIFI

DOELGROEP:

Deze technische opleiding voor de Spectralink WIFI product oplossingen is bedoeld voor telecominstallateurs, IT-installateurs, (technische) supportmedewerkers, engineers of overige technische gerelateerd personeel.

INHOUD:

Deze technische opleiding bestaat uit:

• Configuratie en inzetbaarheid Spectralink WIFI producten.

DUUR:

Van 09:00 – 16:30 uur (incl. lunch).

KOSTEN:

€ 250,00 per persoon (excl. BTW)

DEELNEMERS:

Voor de opleiding geldt een minimaal aantal van 4 deelnemers, en een maximum van 8 deelnemers.
Als het minimum aantal inschrijvingen niet gehaald wordt, kan Lydis besluiten de opleiding voor die datum niet door te laten gaan.

AANMELDEN

In de kalender kunt u een keuze maken voor een opleiding en datum en u vervolgens via het inschrijfformulier bij ons inschrijven.

ANNULERING:

Bij niet tijdig annuleren zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden. Kosteloos annuleren kan tot maximaal 48 uur (2 werkdagen) voor aanvang van deze technische opleiding.

Onderstaande punten zijn nog niet goed ingevuld:
Uw adres wordt opgehaald