Voor een aantal product oplossingen is een opleiding beschikbaar.

Deze opleidingen zijn technisch georiënteerd en gericht op configuratie, installatie, programmering, etc..

De doelgroep voor deze opleidingen zijn o.a. (technisch) installateur, product specialist, support medewerker.

In de kalender kunt u een keuze maken voor een opleiding en datum en u vervolgens via het inschrijfformulier bij ons inschrijven.

Onze opleidingen zijn uitsluitend bedoeld voor onze resellers en minimaal aantal deelnemers bepaald of de opleiding doorgang vindt.

Opleidingen voor de volgende product oplossingen zijn op dit moment bij Lydis beschikbaar:

- Patton Technische Opleiding. Klik hier voor meer informatie.

- Spectralink Technische Opleiding (IP) DECT. Klik hier voor meer informatie.

- Spectralink Technische Opleiding WIFI. Klik hier voor meer informatie.

- Yealink VC Technische Opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Onderstaande punten zijn nog niet goed ingevuld:
Uw adres wordt opgehaald