Yealink

Altijd al een eigen Yealink toestel instructiefilm willen hebben? Dat kan! NuGuRu

Lydis maakt dit mogelijk in samenwerking met NuGuRu.

De klant hoeft geen handleiding meer door te lezen, maar kan eenvoudig de video bekijken.

Zo bent u uw klanten (nog) beter van dienst.

Er zijn op dit moment video’s beschikbaar voor de modellen : Yealink SIP-T46G, Yealink SIP-T42G/T41P, Yealink SIP-T21P en Yealink W52P.

De kosten voor een eigen Yealink instructiefilm bedragen € 100,00 (excl. BTW) per model Yealink toestel.

Dit bedrag is inclusief:

• Oplevering in de eigen huisstijl
  • Gebruik op alle online/offline kanalen
  • Updates (wijzigingen in soft-/firmware)
  • Gebruiksrechten voor periode 1 jaar

Voor het bestellen van een eigen Yealink toestel instructiefilm kan rechtstreeks contact opgenomen worden met NuGuRu:

Rene Mullie, +31 (0) 23 5420509,  rene@nuguru.tv, www.nuguru.tv

Hieronder de Video van de Yealink SIP-T41P. De overige video's volgen spoedig.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk onze Cookie Statement en Privacy Statement